Start
Nyheter
Tillbehör
Smycken
Hemma
Om Pretty Ogr
Feedback
Bli kund
Köpvillkor
Listor

 

 

 

 

 

 

 

Vintage-örhängen i silverton

En liten specialkollektion örhängen av vintagematerial. Från toppen: Orange reflektglas i åttkantig antikmetall. Nedan rosa porslinscabochon i försilvrad filligran  Öronkrokarna är av 925 Sterling silver för att undvika allergiska reaktioner.

 

I lager: Endast orange

 

Pris per par:     100,00 SEK

 

Välj örhänge
 

Vintage är en engelsk term som syftar på en äldre vara av god kvalitet, och används oftast som benämning på något begagnat eller obegagnat av äldre snitt. Termen används vanligtvis om sådant man kan bära eller använda, som kläder, smycken och porslin, och som har en - för sin tid - typisk design. Bra exempel på vintage är t.ex. 50-talsklänning, 60-talsporslin och inredningsdetaljer från 70-talet.
Det som vi har i vårt sortiment och kallar vintage kommer nästan uteslutande från en amerikan med talang för att hitta utförsäljningar av gamla lager och nedlagda butiker. Som vanligt har vi hittat ett nytt användningsområde, som att göra silverringar och örhängen av små glasplattor antagligen avsedda att avändas som dekorationer på knappar, beslag o dylikt.

 

 

 

Copyright © 2015 Pretty Ogr
Senast ändrad: 17 december 2015 
                http://svenskalänkar.com/