Start
Nyheter
Tillbehör
Smycken
Hemma
Om Pretty Ogr
Feedback
Bli kund
Köpvillkor
Listor

 

 

 

 

 

 

Nätta Vintage-örhängen

Ytterligare ett par örhängen i Pretty Ogr's lilla specialkollektion. Dessa är mycket diskreta men väcker ändå uppmärksamhet med sin ovanliga design. En är med handmålad Limoge-porslinsknappar med guldpläterad ram, den hjärtformade med Guilloch-emalj. Öronkrokarna är av förgyllt silver för att undvika allergiska reaktioner.

 

I lager: Endast 1 oval, hjärtan SÅLD

 

Pris per par:     100,00 SEK

 

Välj örhänge

 

Vintage är en engelsk term som syftar på en äldre vara av god kvalitet, och används oftast som benämning på något begagnat eller obegagnat av äldre snitt. Termen används vanligtvis om sådant man kan bära eller använda, som kläder, smycken och porslin, och som har en - för sin tid - typisk design. Bra exempel på vintage är t.ex. 50-talsklänning, 60-talsporslin och inredningsdetaljer från 70-talet.
Det som vi har i vårt sortiment och kallar vintage kommer nästan uteslutande från en amerikan med talang för att hitta utförsäljningar av gamla lager och nedlagda butiker. Som vanligt har vi hittat ett nytt användningsområde, som att göra silverringar och örhängen av små glasplattor antagligen avsedda att avändas som dekorationer på knappar, beslag o dylikt.

 

 

 

Copyright © 2015 Pretty Ogr
Senast ändrad: 17 december 2015 
                http://svenskalänkar.com/