Start
Nyheter
Tillbehör
Smycken
Hemma
Om Pretty Ogr
Kontakta oss
Bli kund
Köpvillkor
Listor

 

 

 

 

 

 

 

 

Populära drophalsband x 3

De senaste åren har halsband med hängande stenpärlor snabbt blivit mycket populära. Och det är  inte så konstigt eftersom de är mycket klädsamma oavsett vilken typ av person du är. Här är en variant med droppar som har en svag uddslipning i nederkant. Välj mellan Kambaba med grön Opal, Iron Tiger Eye med Tigeröga och Onyx eller ljus Rosenkvarts med små pyritpärlor.

 

Längd: Ca 48-55 cm eller önskad längd

 

I lager:  1 av var

Pris per styck:     270,00 SEK

 

Välj sten

Rosenkvarts förekommer i ljust rosa till rosa-röd. Färgen anses i regel bero på spår av titan, järn eller mangan. Vissa rosenkvarts innehåller även mikroskopiska rutilnålar som producerar en asterism i ljus. Nya röntgenstudier tyder på att färgen beror på tunna mikroskopiska fibrer av eventuellt dumortierite. Färgen i kristaller är ofta ljuskänsliga och kan blekas varför de inte bör förvaras i solljus när den inte bärs. De första kristallerna hittades nära Rumford i Maine, USA, men de flesta rosenkvarts på marknaden kommer från Minas Gerais, Brasilien.

Rosenkvartsen är inte så populär som pärla men man kan nu se att den allt oftare dyker upp, speciellt formad som hjärtan som tillsammans med färgen signalerar kärlek.

Rosenkvarts stimulerar kärlek och främjer hälsan och står för kärlek och hälsa.

 

Copyright © 2015 Pretty Ogr
Senast ändrad: 25 mars 2015 
                http://svenskalänkar.com/