Start
Nyheter
Tillbehör
Smycken
Hemma
Om Pretty Ogr
Kontakta oss
Bli kund
Köpvillkor
Listor

 

 

 

 

 

 

Söker du efter en unik present? Här hittar du vackra, handgjorda svensktillverkade smycken. Jag använder endast halvädelstenar - och ibland ädelstenar - tillsammans med silver, niob eller andra nickelfria metaller. Jag har även modesmycken från andra tillverkare.

Söker du tillbehör för din egen smyckestillverkning? Jag för det mesta i tillbehörsväg: cabochons och pärlor av halvädelsten, öronkrokar och öronstickare, lås och mycket mer. Håll utkik då utbudet förändras hela tiden.


Pretty Ogr

Pretty Ogr  startade i början av 2011 som en webbutik på den amerikanska handelsplatsen Etsy.com. Syftet var att nå ut med mina handtillverkade smycken. Min ambition är att tillverka smycken du gillar och som får dig att känna dig speciell. I tillverkningen använder jag endast halvädelstenar och silver. I vissa smycken använder jag även andra metaller såsom niob, titan, koppar, mässing, brons eller tenn, och ibland också 14 karat guldfylld tråd för att uppnå en viss effekt.

Inga smycken eller tillbehör innehåller mig veterligen material som exploaterar människor i den s.k. tredje världen. Smyckena tillverkas i Sverige av mig själv och jag kan garantera att ingen kommer till skada i tillverkningen. Jag försöker också att hitta sätt att använda återvunnet material eller själv återanvända kasserat material. 


Om mig

Jag har tillverkat smycken sedan en tid tillbaka och då upptäckt att utbudet av stenar, metaller och tillbehör på den svenska marknaden är starkt begränsat. Därför började jag söka på Internet och en helt ny värld öppnade sig. Jag kunde välja och vraka mellan massor av olika halvädel- och ädelstenar, och kom också i kontakt med nya metaller som över huvudtaget inte talas om i Sverige.

Nyligen beslutade jag mig för att även hjälpa andra här i Sverige med att hitta bra tillbehör till bra priser.  Du kan naturligtvis göra som jag gjorde men här kan du underlätta för dig själv och dessutom dra fördel av storköpspriser.

Du är väldigt välkommen att kontakta mig om det är något du tycker jag förbisett eller som du tycker jag ska ta in i butiken.

Jag håller också kurser i smyckestillverkning av spiraler och ringar vid ABF Norra Stockholm, Sundbyberg: www.nss.abf.se


Kontaktinformation

Beställda varor skickas inom 1 - 3 dagar efter betalning som normalbrev eller paket. Vid beställningar för högre summa skickas alltid rekommenderat eller paket - vilket som är billigast. Mot tillägg kan du välja att få rekommenderad post för säkrare leverans även vid mindre beställningar.

Betalning sker med fördel via PayPal: https://www.paypal.com/se

Se utförligare information om beställning och leveranstider m.m under Köpvillkor.

Telefon
+46 070 654 41 68
Postadress
Fågelsången 2 B, 172 32 Sundbyberg
E-post
Allmän information: info@prettyogr.se
Försäljning: order@prettyogr.se
Kundsupport: info@prettyogr.se
Webbadministratör: info@prettyogr.se

 

Copyright © 2015 Pretty Ogr
Senast ändrad: 25 mars 2015 
                http://svenskalänkar.com/